ctn1024_465_5120_0_53__31102011-_MG_5193

B.R.A MASKINER – en partner för framtiden

B.R.A Maskiner erbjuder ett enkelt och okomplicerat samarbete med våra kunder. Vi glada och stolta över att vi genom åren har fått förmånen att utvecklas och växa tillsammans flera av våra kunder. Med stort engagemang drivs vi av att optimera våra processer på olika sätt. Med över 40 år i branschen har vi lång erfarenhet av problemlösning. Vi vill bygga på vår erfarenhet samtidigt som vi vill ha fokus på framtiden, nytänkande och på att ständigt utvecklas och förbättras.

Det finns många som kan svarva, fräsa och/eller svetsa en detalj. Vår ambition är att ge PLUS-värden till våra kunder och att vara en partner som med stort engagemang och ansvarstagande, tar sig an de uppgifter vi får.

B.R.A Maskiner tillverkar allt från enkla detaljer i stora serier till sammansatta detaljer som innefattar såväl svarvning, fräsning som svetsning. Vi har erfarenhet av att jobba i de flesta material och dimensioner. Dessutom har vi ett väl utbyggt nätverk av underleverantörer som göra att vi kan erbjuda våra kunder helhetslösningar av olika slag. På vår montageavdelning monterar och sluttestar vi såväl egna produkter som kunders produkter. Vi erbjuder även konsultation vid konstruktion, materialval, ytbehandlingsmetod mm.

Vi ser fram emot att höra från dig!

klicka här för att läsa vår Verksamhetspolicy
braSecurityCertf-SWESE-UKAS – klicka här för att läsa vårt ISO certifikat


 

Vi har ett långt och bra samarbete, säger Markus Helgesson. Det har utvecklat B.R.A Maskiner till en av våra allra viktigaste leverantörer och vi har tillsammans hjälpts åt att utveckla våra verksamheter i rätt riktning.

HusqvarnaConstruction

Husqvarna Construction´s Åsbroenhet

Markus Helgesson, Produktionschef på Husqvarnas Åsbroenhet